-24%

Ručna mašina za šivenje

Ručna mašina za šivenje

Ova  ručna šivaća mašina je odličan izbor za brze popravke i jednostavne šivaće zadatke, ne zahtijeva korištenje teških šivaćih mašina niti traženje utičnice.

Bežična upotreba: Radi na baterije, što vam omogućuje da šijete bez dosadnih kablova (baterije nisu uključene).

Jednostavna za korištenje: Idealna za početnike ili kao dodatak vašem šivaćem priboru, sa jednostavnim uputstvima za upotrebu.

Paket ukjlučuje:

1 x Ručna šivaća mašina
1 x Igla uz mašinu
1 x Zamijenska igla
1 x 3 trake za konac

Napomena: Konac može doći u drugoj boji!

25,00 KM

Opis

Mašina za šivenje je ručna šivaća mašina koja ima inovativni dizajn, koji Vam omogućava da jednostavno i učinkovito popravite i zašijete odjeću.

Kompaktna je za šivanje raznih vrsta materijala, možete šiti materijale odjeće ( majice i košulje, dječiju odjeću) i kućinski materijal (zastore, store,stoljnake, jastuke)

Jednostavna i učinkovita za upotrebu

Kompaktna i lagana, pogodna za nošenje.

Kompaktna da je možete držati na dlanu i tako prenosiva da je možete spremiti u ladicu.

Čini šivenje zabavno, brzo i lako.

Snaga: 4 * AA baterije (nisu uključene)

Paket ukjlučuje:

  • 1 x Ručna šivaća mašina
  • 1 x Igla uz mašinu
  • 1 x Zamijenska igla
  • 1 x 3 trake za konac

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.