-36%

Ručna pumpa za fugiranje sa nastavcima

  • Ručna pumpa za precizno fugiranje i ispunjavanje rupa cementom i fugmasom.
  • Injektor dolazi sa 4 lako promjenjiva nastavka od kvalitetne plastike za različitu namjenu.
  • Fugirajte i zapunite brzo i pametno – bez nepotrebnog čišćenja i prljavog poda.
  • Kapanje ili ostaci cementa na zidu više nisu problem za vas – sa pumpom za aplikaciju cement možete lako nanijeti na zid, okvir vrata, između cigle i sl.
  • Aplikator je izrađen od vrhunskog ABS materijala na okviru, mlaznici i ručici, a sami usisno vakumski cilindar izrađen je od nehrđajućeg čelika i gume velike gustoće za veliku izdržljivost i pouzdanost. 

18,00 KM

Opis

Trebate alat za fugiranje ali niste sigurno na koji način da pronađete odgovarajući s kojim ćete sasvim jednostavno odraditi posao.

Sve što vam je potrebno jeste upravo ovaj proizvod koji će biti vaša desna ruka kada je fugiranje u pitanju.

Uštedit ćete novac koji biste dali za skupe mašine i alate, te plaćajući majstora koji bi to uradio.

Zahvaljujući ovom proizvodu zidovi vašeg doma će ponovo izgledati kao novi a fuge će biti besprijekorno urađene.

Da bi zidovi ponovno bili kao novi, potreban vam je samo ovaj proizvod tj. ručni injektor za masu za fugiranje, cementnu masu i razne emulzije.

Olakšava posao profesionalnim majstorima te ljubiteljima „uradi sam“ projekata.

Praktičan je i jednostavan za upotrebu.

Potrebno je samo da odaberete nastavak u skladu s veličinom pukotine i fuge, fiksirajte ga na injektor te jednim potezom ispunite pukotinu smjesom.

Količinu smjese vrlo jednostavno možete kontrolisati doziranjem potiskom.

Na taj način nema rasipanja materijala i iskoristit ćete tačno onoliko koliko je potrebno.

Najjednostavniji način da osvježite stare ili postavite nove fuge.

Uvjereni smo da će vam ovaj proizvod doista biti desna ruka tokom obavljanja posla fugiranja.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.