-36%

Ručna pumpa za fugiranje sa nastavcima

Karakteristike:

  • Ručna: Jednostavna za upotrebu, bez potrebe za električnom energijom.
  • Podesiva: Prilagodljiv protok materijala za različite aplikacije.
  • Univerzalna: Kompatibilna sa različitim vrstama fug masa i silikona.
  • Ergonomska: Udobna drška smanjuje umor prilikom dugotrajne upotrebe.
  • Višenamjenska: Pogodna za korištenje na raznim površinama i u različitim uvjetima.
  • Održiva: Lako čišćenje i zamjena nastavaka za dugotrajan rad.

18,00 KM

Opis

Ovaj alat je ručna pumpa za fugiranje sa pet različitih nastavaka, dizajnirana za precizno apliciranje fug masa ili silikona. Svaki od nastavaka je oblikovan da odgovara različitim širinama spojeva i uglovima, omogućavajući korisniku da izvrši fugiranje s visokim stepenom preciznosti i čistoće završne obrade.

Funkcionalnost pumpe omogućava lako upravljanje protokom materijala, pružajući konzistentan i ravnomjeran izlaz. Zbog toga je idealna za rad na raznovrsnim površinama, uključujući keramiku, kamen i staklo, u kupaonicama, kuhinjama ili na podnim površinama.

Korištenje ove ručne pumpe za fugiranje smanjuje otpad i prekomjerno trošenje materijala, te pruža korisniku kontrolu nad brzinom i količinom primjene fuga. S obzirom na to da su svi nastavci lako zamjenjivi i čistivi, ovaj alat je vrlo praktičan i dugotrajan.

Prednosti korištenja ove pumpe uključuju uštedu vremena i materijala, poboljšanje kvalitete završnog izgleda spojeva, te smanjenje nereda i potrebu za naknadnim čišćenjem. Također, ergonomska drška osigurava manje napora prilikom dugotrajne upotrebe. Ovo je iznimno koristan alat za profesionalce, ali i za kućne majstore koji žele postići profesionalni izgled svojih fugiranih površina.

 

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.