-14%

Ručna sjeckalica

  • Ručna sjeckalica za povrće i druge namjernice je proizvod za kućanstvo koji je koristan za brže rezanje krumpira, povrća,kulena,salame i slično.
  • Pomoću ovog brzog alata možete uštedjeti vrijeme pri rezanju
  • Način korištenja ovog alata je jednostavan, samo stavite nerezano povrće na dasku za rezanje, a zatim ga pritisnite i gurnite naprijed rukama.
  • Naglasak je na sigurnost, pomicanjem osigurača sa strane sprečavate kretanje sječiva.

25,00 KM

Opis

Otkrijte novi način pripreme povrća uz našu sjeckalicu – alat koji donosi jednostavnost u vašu kuhinju.

Prednosti:

  • Brzina: Sa našom sjeckalicom, povrće je pripremljeno brzo, što vam omogućava da se posvetite drugim aspektima kuhanja.
  • Sigurnost: Zaboravite na klizave daske i oštre noževe. Naša sjeckalica je dizajnirana sa sigurnošću kao prioritetom.
  • Jednostavnost korištenja

Praktičnost:

  • Laka čistoća: Jednostavno se rastavlja i može se brzo oprati
  • Pohranjivanje: Može se objesiti na zid ili položiti ravno, štedeći prostor u vašoj kuhinji.
  • Višenamjenskost: Od povrća voća do sireva, naša sjeckalica može se nositi sa širokim spektrom namirnica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.