-25%

Ručni masažer u obliku gljive

  • Ručni masažer radi na bateriju i USB napajanje ublažava bolove u mišićima i tijelo.
  • Sigurno, pouzdano i pruža brzo olakšanje.
  • Može se koristiti na cijelom tijelu jer je masažer cijelog tijela.
  • Pospješuje cirkulaciju krvi, pogodan za dom, ured i tokom putovanja.
  • Vrlo tih i jednostavan za korištenje – ovaj prijenosni ručni masažer nije baš glasan, vrlo tih i učinkovit.
  • Dizajn s jednim prekidačem za uključivanje/isključivanje, jednostavan za korištenje, samo ga nježno pritisnite i sami možete osloboditi bol.
  • Mini električni masažer za tijelo je mali i lagan, vrlo zgodan za bolove u mišićima kada nemate vremena za potpunu masažu.

15,00 KM

Opis

Ovaj ručni masažer u obliku gljive odličan je izbor kada je u pitanju smanjenje celulita.

Aplikatori sa okretnim kuglicama masiraju kožu te potiču cirkulaciju krvi.

Ovaj masažer kombinirajte sa vježbama i zdravom prehranom i njim ćete moći oblikovati tijelo jako efikasno.

Visokofrekventna oscilacija povećava protok krvi, potiče limfni sistem za uklanjanje štetnih tvari i pospješuje metabolizam.

Izaziva transformaciju kolagenih vlakana i elastina.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.