-34%

Ručni masažer u obliku gljive 1+1

Specifikacije:

Jednostavno korištenje – držanje i lagano pritiskanje za uključivanje vibracijskog načina rada.

Tehnički parametri: Nazivni ulazni napon DC 4.5 V, 2.5 W.

Dimenzije: 10×10 cm

Napajanje: AAA baterije ili putem USB-a.

USB kabel može se umetnuti u adapter, računalo ili power bank što ga čine praktičnim dodatkom za dom, ured ili putovanja.

23,00 KM

Opis

Ovaj ručni električni masažer u obliku gljive je dizajniran kako bi pružio opuštajuću vibracijsku masažu. Uređaj je jednostavan za korištenje, pruža udoban osjećaj pri dodiru i prikladan je za nošenje zbog svoje kompaktnosti.

Glavne karakteristike:

 • Ručni masažer s električnom vibracijom.
 • Dizajniran u obliku gljive
 • Jednostavno korištenje – držanje i lagano pritiskanje za uključivanje vibracijskog načina rada.

 

Specifikacije:

 • Tehnički parametri: Nazivni ulazni napon DC 4.5 V, 2.5 W.
 • Dimenzije: 10x10cm
 • Napajanje: AAA baterije ili USB.

 

Korištenje proizvoda:

 • Mogućnost upotrebe baterija (AAA) za napajanje.
 • Opcija korištenja USB kabela za napajanje bez baterija.
 • USB kabel može se umetnuti u adapter, računalo ili power bank.

 

Održavanje:

 • Uređaj se ne smije koristiti s mokrim rukama ili uranjati u vodu.
 • Izvadite baterije ako se uređaj ne koristi duže vrijeme.

Ovaj masažer je prikladan za one koji traže brzo olakšanje od napetosti i stresa u mišićima. Njegova portabilnost i dvostruka opcija napajanja čine ga praktičnim dodatkom za dom, ured ili putovanja.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.