-20%

Šator – dvorac za djevojčice

  • Ovaj dvorac za djevojčice će poslužiti za opuštanje, igranje, spavanje, čitanje knjige ili za zajedničku igru malenih, ali i onih malo većih i odraslih princeza.
  • Jednostavno i brzo sastavljanje
  • Roze boje s prozirnim zavjesama
  • Sa svjetlima u obliku zvjezdica na baterije
  • Baterije: 3xAA
  • Dimenzije: 70x140x135

40,00 KM

Opis

Prekrasan dvorac za malene princeze koje su već odlučile imati sopstveno kraljevstvo!

U obliku je sklopivog šesterokutnog šatora s nadstrešnicom i zasigurno će pronaći svoje mjesto u sobi , na terasi ili u vrtu.

Jedna od većih prednosti ovog praktičnog šatora za djevojčice jeste ta da se lako i brzo montira, pod je izrađen od kvalitetne netoksične plastike a konstrukcija krova je samostojeća.

Posjeduje prozirne zavjese koje se mogu vezivati a šator dolazi u malenoj praktičnoj torbi s ručkama.

Ovaj predivan šator bit će lokacija mnogih kraljevskih sastanaka i čajanki malenih princeza.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.