-17%

Saturn ovlaživač zraka

  • Izuzetno lijep Saturn ovlaživač zraka koji je, osim predivnog dizajna, jako dobar za zdravlje vaše porodice.
  • Ovlaživač zraka ima namjenu ovlaživati zrak u prostorijama u kojima boravimo.
  • Naročito je to potrebno tokom zimskih mjeseci kada manje otvaramo prozore i vrata, te time manje prozračujemo prostorije u kojima grijemo.
  • Grijanjem se zrak u prostorijama isušuje i dovodi do težeg disanja jer suhi zrak utječe i na suhoću ljudskih sluznica nosa, grla, pa time i pluća.

29,00 KM

Opis

Ovaj ovlaživač predivnog izgleda je prije svega jako lijepa dekoracija za vaš dom.

Kada su u pitanju boje u kojima svijetli, radi se o bijeloj, toplo bijeloj i svijetlo žutoj boji.

Ovlaživač također može raditi i bez svjetla a omogućava nivo vlage od 40 do 60 posto.

Izgleda kao Saturn, a njegov negativno ionizirani zrak poboljšava smirenost i smanjuje broj bakterija u zraku te također neutralizira neugodan miris.

Njegovo raspršivanje je mikro sitno ultrazvučno a također mu možete dodati i razna aromatična ulja i mirise koji će dodatno podizati raspoloženje u prostoriji.

Posjeduje i tihi način rada tako da je idealan za spavaću i dječju sobu, a također posjeduje i opciju samoisključivanja kada se spremnik isprazni.

Radi pomoću USB-a koji dolazi u pakiranju a što se tiče potrošnje koristi samo 2W.

Spremnik je 220 ml i može trajati i do 8 sati.

Vrlo siguran rad zahvaljujući niskom naponu od 5 V i vrlo jednostavno se čisti.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.