-26%

Silikonska četka za čišćenje lica

  • Nova Sonic tehnologija čišćenja koristi tisuće pulsacija u minuti za dubinsko čišćenje lica.
  • Mali, ali snažan čistač i masažer!
  • Silikonska četka za čišćenje lica s prehrambenim razredom za temeljito čišćenje lica.
  • Uređaj dvostruke namjene.
  • Pruža temeljito čišćenje i masažu.
  • Vodootporan i prenosiv dizajn za jednostavnu upotrebu i praktičnost.
  • Koristite ga s vašim omiljenim neabrazivnim sredstvom za čišćenje.
  • Nije potrebna zamjena glava četkica niti bol zbog oštrih najlonskih čekinja. Mnogo sigurnije od ostalih četkica za čišćenje lica

14,00 KM

Opis

Zašto je SILIKONSKA četka bolja od drugih?

Ukoliko ste riješili da malo promjenite svoju svakodnevnu beauty rutinu i da umjesto običnog umivanja probate nešto novo, onda će ovaj proizvod biti pun pogodak za vas.

  • Kada koristimo ovu četku, moramo znati i koji proizvod za čišćenje lica treba da upotrebljavamo.
  • To bi trebalo da budu preparati u obliku gela ili pene za umivanje, a nikako oni proizvodi koji su zrnaste strukture jer bismo mogli iziritirati kožu.

Za razliku od najlonskih, silikonske četke su neporozne, što znači da su otporne na nakupljanje bakterija i nevjerojatnih 35 puta higijenskije od standardnih najlonskih četkica.

Čuvanje kože čistom spriječava stvaranje ožiljaka od akni.

Upotrebom pilinga četkicom za čišćenje lica možete umanjiti ili u nekim slučajevima ukloniti ožiljke od akni. 

Temeljito isperite četkicu nakon svakog korištenja.

Ako vidite kako je preostala šminka na četlici, isperite ju blagim tekućim sapunom ili šamponom za bebe.

Ostavite da se četkica osuši na zraku.

Ako je vaše lice masnije, onda je možete koristiti jednom dnevno ili svaki drugi dan.

Naravno, preporučujemo da ovo radite uveče jer je obavezno da posle čišćenja nanesete hidratantnu kremu, a onda se najbolje apsorbuje dok vi spavate.

Ako je vaša koža masna ili kombinovana onda slobodno možete čistiti lice ovim uređajem jednom dnevno.

Ukoliko imate suhu, problematičnu ili osjetljivu kožu sklonu pojavi bubuljica tada četkicu upotrebljavajte dva do tri puta nedeljno, ne češće.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.