-28%

Silikonska četka za kupanje

 • Silikonska četka za kupanje
 • Nježnim pilingom do glatke kože!
 • Za mehku i očuvanu kožu
 • Vodite računa o svojoj koži kako bi ona ostala zategnuta i glatka uz pomoć ove silikonske četke!
 • Uklonite mrtvu kožu – Dobro očistite svoju kožu pod tušem uz pomoć silikonske četke koja ukljanja mrtve ćelije i druge nečistoće!
 • Odjeljak za sapun – Sipajte gel za tuširanje direktno u četku i tokom kupanja stiskanjem četke kontrolišite količinu sapunice!
 • Nježno masira kožu – Poboljšajte cirkulaciju i opustite se tokom kupanja zahvaljujući nježnim vrhovima koji prijatno masiraju!
 • Tuširanje za uživanjem
 • Silikonska četka za kupanje omogućava vam nježni piling prilikom svakog tuširanja bez upotrebe drugih sredstava!
 • Jednostavna za upotrebu – Korišćenje četke koje ne klizi nije nikakva filozofija, kružnim pokretima prelazite preko kože uz istiskivanje gela!
 • Higijensko rješenje – Za razliku od drugih sunđera i mrežica za kupanje, silikonska četka neće postati leglo bakterija za kratko vrijeme!
 • Lahko se održava – Četku možete uspješno oprati sapunom i vodom kada je to potrebno i uživati u dugogodišnjoj upotrebi!

18,00 KM

Opis

Ponekad je duga, opuštajuća kupka jedina terapija koja nam može uljepšati dan ili večer.

Isto koliko i učestalost, važan je i način tuširanja kao i „oprema” da bi se potpomoglo redovno uklanjanje mrtvih ćelija i pospješila površinska cirkulacija koja pomaže održavanju zdravlja kože.

Ko želi, može prethodno da praktikuje četkanje na suvo. Desetak minuta, mekom četkom ravnim pokretima treba četkati kožu uvek od ekstremiteta prema srcu a leđa odozgo prema dole.

Zaobiđite mjesta na kojima je koža osjetljiva ili oštećena, a nešto jače pritiskajte na onima gdje je koža grublja, tvrđa ili sa celulitom.

Potpuno isto postupajte prilikom tuširanja. Stopala, najviše pete, je preporučeno istrljati kvalitetnom silikonskom četkom.

Zdravo tuširanje je pravilno završavati sa jednim ili više ciklusa toplo-hladnog: preko cijelog tijela prijeđite nekoliko sekundi mlazom prvo najtoplije, a potom najhladnije vode koju možete izdržati.

Uvek se tuširanje završava hladnom vodom. Da bi ste se navikli, krenite prvo od nogu i svaki put postepeno povećavajte površinu kože izloženu toplo-hladnom efektu.

Posebnu pažnju treba posvetiti sušenju posle tuširanja: najbolje je upijati ostatke vode peškirom ili bademantilom i blago se brisati pazeći na eventualne ogrebotine, mladeže, oštećenja ili nepravilnosti kože a podrobno u predelu pregiba i između prstiju, što je omiljeno skrovište neprijatnih gljivica.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima
24/7

Dostava na adresu
24/48h

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine su uključeni i za sve gradove Bosne i Hercegovine poštarina iznosi 7 KM.

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od 24/48h a kada su u pitanju vikendi, za mjesta gdje dostava ne vrši isporuku u tom periodu, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.