-40%

Silikonska zaštita za obuću

  • Silikonska zaštita koja je idealna za kišno i tmurno vrijeme.
  • Materijal: silikon
  • Boja: žuta, crna, plava, ruža crvena.
  • Kišni dani, planinarenje, blatnjavi putevi i drugo.
  • Ovaj proizvod je mekan i udoban, jednostavan za nošenje, fleksibilan, lako se oblači i skida.
  • S neklizajućim teksturiranim potplatom nećete skliznuti kada pada kiše ili se penjete.
  • Izrađen od visokokvalitetnog vodootpornog silikonskog materijala, otporan je na habanje, izdržljiv i može se koristiti dugo vremena kako bi cipele bile suhe i udobne.

15,00 KM

Opis

Ova neklizajuća silikonska navlaka za obuću izrađena je od vrhunskog netoksičnog materijala, koji je siguran za okolinu, ne utiče loše na vašu kožu i možete ga koristiti jako dugo vremena.

Gazeći sloj je posebno izrezbaren što ovu silikonsku navlaku dodatno uljepšava, ali i osigurava kretanje po klizavom terenu kada šetate po snijegu i ledu.

Cilj silikonskih navlaka jeste da spriječi mrlje, prljave tragove na obući te da vašu obuću i vaše noge zaštiti od kiše, snijega i vlažnih uslova.

Super je kada idete na skijanje, u šetnju pored rijeke i jezera, kada želite u kišnom periodu trčati i voziti bicikl, vaša obuća će biti sigurna od oštećenja.

Ove posebno dizajnirane silikonske navlake veoma su elastične te ih možete obuti na sve vrste obuće i na sve veličine, a lako se spremaju čak i u svaku manju torbicu jer su veoma fleksibilne i savitljive.

Uvijek ih možete imati sa sobom, ne zauzimaju puno prostora i potpuno su neprimjetne sve dok ih ne trebate upotrijebiti.

 

U zavisnosti od toga koju boju odaberete za sebe, možete ih obuti u svim situacijama a da ne sakrije dezen i dizajn vaše obuće.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.