-37%

Sjecko na potez sa 3 oštrice

  • Sjecko s tri ostrice često se koristi u kuhinji za sjeckanje povrća, voća, mesa ili za pripremu brze hrane!
  • Kada se sjecko povuče preko namirnice, oštrice rotiraju i sjeckaju je na manje komade.

Idealna za smoothije i domaću dječju hranu kada dijete tek počinje jesti i ne jede komade.

Sjecko na potez sa tri ostrice ima nekoliko prednosti:

  • Brzo sjeckanje
  • Jednostavna upotreba
  • Višenamjenska upotreba
  • Sigurnost

Sve ove prednosti čine sjecko na potez sa tri ostrice izuzetno korisnim alatom u kuhinji. Brzo, precizno i jednostavno sjeckanje hrane olakšava pripremu obroka i doprinosi užitku u kuhanju.

19,00 KM

Opis

Genijalan kompaktan dizajn praktičnog višenamjenskog alata znači da zauzima vrlo malo prostora u i da ga je lako nositi.

Uklonjiva oštrica olakšava čišćenje, oštrice i plastične čaše.

 Za razliku od drugih drobilica, ovaj ručni pomoćni kuhinjski uređaj uštedjet će vam novac u usporedbi s drugim motorima koji zahtijevaju čestu zamjenu baterije i na kraju sjediti u ormariću koji zauzima puno prostora.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.