-26%

Sjecko za rezanje sa posudom.

Ovaj kuhinjski alat za rezanje je olakšanje “sve u jednom” namijenjeno da pojednostavi proces pripreme hrane. Kombinuje različite dodatke za rezanje, sjeckanje i ribanje, čime štedi vrijeme i prostor na radnoj površini. Uz njega, priprema salata, voća, povrća, sira i slično postaje brža.

Karakteristike:

Razni dodaci: Višenamjenski dodaci za rezanje uključuju oštrice različitih veličina i oblika.

Veliki spremnik: Transparentni spremnik kapaciteta 1,500 ml omogućava prikupljanje narezanih namirnica.

Sigurnost: Dodaci za sigurnost, poput držača za proizvod i zaštitnika za oštrice, osiguravaju bezbjednost prilikom upotrebe.

Jednostavan za čišćenje

Uz ovaj alat, kuhinjski zadatak pravljenja sirovih sastojaka u ukusne kreacije postaje jednostavniji i ugodniji.

Bez obzira da li ste strastveni kuhar ili jednostavno želite pripremati obroke, ovaj višenamjenski alat za rezanje je idealan dodatak vašoj kuhinji.

29,00 KM

Opis

Način Upotrebe:

  • Odaberite željeni dodatak za rezanje i sigurno ga postavite na bazu.
  • Stavite namirnice na držač i koristite vodič za jednoliko rezanje.
  • Pokretima odozgo prema dolje, nježno pritiskajte namirnice kroz oštrice.
  • Narezane namirnice će se skupiti u spremniku ispod.

Prednosti:

  • Štedi vrijeme pripreme sa brzim promjenama između različitih vrsta rezanja.
  • Smanjuje nered u kuhinji jer sve komponente odgovaraju unutar jedne kompaktne jedinice.
  • Dizajniran da bude jednostavan za korištenje i čišćenje, što čini kuhinjski posao manje zahtjevnim.

 

Jednostavno čišćenje i skladištenje

Dugme koji se nalazi na sjecku dizajnirano je za praktično čišćenje – jednostavno istisnite ostatak hrane i operite pod vodom iz česme.

Za praktičnu pohranu sjecka sve nastavke umetnite unutar spremnika i zatvorite. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu,  Sjecko ne zauzima puno prostora u vašoj kuhinji.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.