-22%

Slušni aparat

  • Slušni aparat  NOVI model 30X punjiv je putem USB -a, ima tipku OFF / ON i regulator glasnoće, praktičan i udoban dizajn za osobe sa slabim sluhom, slušni aparat uključuje USB bazu za punjenje, USB punjač od 220 V, mini četka, USB kabel i 5 jastučića različitih veličina.

35,00 KM

Opis

Pojačavate televizor više nego inače da biste čuli bilo šta sa njega?

Ili tražite da vam ukućani nekoliko puta ponove to što vam govore?

Možda je vrijeme za provjeru sluha.

S godinama nam je sluh sve slabiji, a ako primijetite da problem postoji, nije sramota potražiti pomoć.

Iako se oštećenje sluha vezuje samo za stariju populaciju, to uopće nije pravilo.

Promjena stila života, ne samo kod nas, već globalno, dovodi do porasta broja mlade populacije koja ima problem sa sluhom.

Mladi, pogotovo, veoma često provode vrijeme sa slušalicama u ušima, a muzika je toliko glasna da se čuje i kad samo stojite blizu njih.

Njima buka od više od 100 decibela za samo 15 minuta može oštetiti sluh.

Međutim, prva stvar kod izbora aparata je stepen oštećenja sluha.

Aparat prije svega mora ispuniti svoju pravu namjenu – mora imati dovoljno snage kako bi pokrio postojeće oštećenje sluha, što nije slučaj sa svim aparatima koji se nose u ušnom kanalu.

Iako je trenutno u svijetu trend nošenja manjih aparata iza uha, koji su zbog malih dimenzija i dizajna zaista skoro neprimjetni, kod nas ljudi i dalje traže i insistiraju na aparatu u kanalu.

Uz moderne slušne aparate malih dimenzija i sa tankim cjevčicama koje povezuju uho i aparat i naravno uz ogroman boljitak sluha, prihvatanje aparata ide mnogo bolje i brže.

Prednosti slušnog aparata:

  • Nećete više prečuti riječi u kinu, kazalištu itd.
  • Nećete ometati ukućane glasnim slušanjem televizije
  • Pojačava zvuk do 4 puta
  • Vrlo diskretan i lagan
  • Prilagođava se svakom uhu
  • Ne budite posljednji koji čuju stvari! Nećete morati pitati prijatelje da vam sve ponavljaju

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.