Štap za čišćenje prašine – Spin Duster

Jednostavno Koristenje: Ubacite 4 AA baterije (nisu uključene), pritisnite dugme i započnite s čišćenjem bez muke.

Super Mekane Glave: Posebno dizajnirane mekane glave nežno čiste razne površine i prilagođavaju se različitim oblicima

Lako Održavanje: Nakon upotrebe, jednostavno isperite glavu za prašinu pod tekućom vodom i ostavite da se osuši.

Prilagodljiv i Fleksibilan: Komplet sadrži dve veličine glava za čišćenje i dva nastavka za produženje, omogućavajući vam da lako dosežete visoke i teško dostupne površine.

Napomena: Nastavci za produženje čistača mogu biti u drugoj boji

25,00 KM

Opis

Predstavljamo vam alat za čišćenje prašine – Spin Duster štap za čišćenje prašine!

Spin Duster je vaš saveznik u borbi protiv dosadne prašine koja se nakuplja na svim površinama.

Zahvaljujući inovativnom dizajnu i rotirajućoj glavi, ovaj štap za čišćenje prašine će vam olakšati čišćenje i uštediti vrijeme!

Ubacite baterije,pritisnite gumb i njegova rotirajuća glava će početi da se okreće!

Bez obzira da li je u pitanju polica, ormarić, televizor ili kompjuter, Spin Duster će bez problema dosegnuti mnoge kutke vašeg doma.

Ovaj praktičan alat je izuzetno jednostavan za upotrebu.

Njegova fleksibilna glava se savija i prilagođava, pomažući Vam u čišćenju vašeg doma.

Jedan od najvećih aduta Spin Dustera je njegova bežična funkcionalnost.

Zahvaljujući baterijskom napajanju, možete se kretati slobodno dok čistite. Nema više zamornih kablova ili ograničenog dometa – samo brzo, praktično i efikasno čišćenje prašine.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.