-24%

Sportski gel ulošci

  • Sportski gel ulošci za maksimalnu udobnost prilikom vježbanja.
  • Ovi sportski ulošci sa gelom idealni su i posebno napravljeni za sport, trčanje i dzogiranje.
  • Pogodni za sportove u zatvorenom i na otvorenom.
  • Ove sportske uloške možete jednostavno izrezati prema veličini tako što ćete ukloniti postojeći ulozak iz cipele i prerezati ga.

19,00 KM

Opis

Gel ulošci su sportski i pružit će vam maksimalnu udobnost tokom napornog treninga ili trčanja.

Ovi ulošci idealni su za razne vrste treninga koji se obavljaju i vani i u zatvorenom prostoru tj. teretani.

Jednostavno ćete ih izrezati prema veličini vašeg stopala a dolaze u veličinama od 35 do 41, i od 40 do 44.

Pogodni su za sportsku obuću, patike za trčanje ili svakodnevne cipele te jako dobro amortizuju udarce i napor od trčanja.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.