-33%

Sprava za istezanje leđa

  • Čest razlog zašto vas leđa mogu boljeti je loše držanje dok sjedite u kojem vam ova sprava za istezanje leđa može pomoći.
  • Sjedenje u pognutom ili pogrbljenom položaju može opteretiti diskove.
  • Ova sprava za donji dio leđa omogućava da vaša leđa budu potpuno istegnuta i rasterećena kako bi se smanjila kompresija živaca i postiglo zdravo savijanje kralježnice.
  • Ima višestruku namjenu i može se koristiti dok ležite ili sjedite na sofi/fotelji.
  • Dokazano je da rasteže donji dio leđa i ublažava bol.

20,00 KM

Opis

Jako često nam se dešava da se suočavamo s problemima i bolovima u leđima koji nas prosto vežu za jedno mjesto, naročito za krevet, iz kojeg nemamo želju ustati i pokrenuti se.

Kada je u pitanju istezanje i pronalazak rješenja za ustajanje iz kreveta i kada je u pitanju produktivnost, dobra stvar je istezanje koje se može raditi čak i kada nas bole leđa – a veoma često je ovaj način i najbrži put do ublažavanja bola.

Svi znamo da se istezanje obavezno preporučuje u procesima zagrijavanja prije treninga a također je efikasno i nakon treninga.

Svi dijelovi tijela su međusobno povezani pa se tako napetost s područja nogu vrlo brzo širi na područje ramena, vrate i glave.

Stres koji se zadržava u kukovima utiče na mišiće donjeg dijela leđa, ramena i ruku, uzrokuje bolove, osjećaj nelagode i loše raspoloženje.

Ovakvo stanje može uveliko oštetiti kvalitetu života a svakodnevno istezanje će svakako pomoći da uklonite ove tegobe ili da ih u velikoj mjeri smanjite.

Tokom istezanja možete osjetiti laganu i ugodnu bol koja nikako ne smije biti intenzivna i jaka jer to znači da nešto radite pogrešno.

Istezanje može pomoći osobama koje imaju naviku pogrbljeno se držati, popravlja samopouzdanje i povećava osjećaj sreće i zadovoljstva.

Istezanje poboljšava cirkulaciju krvi i dotok kisika prema svakoj tjelesnoj stanici, uključujući i stanice mozga.

Veći dotok kisika prema mozgu poboljšava raspoloženje, pamćenje i koncentraciju.

Uz ovu jedinstvenu i veoma praktičnu spravu učinite istezanje zabavnijim, lagodnijim i sigurnijim.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.