-29%

Sprava za vježbanje

  • Izuzetno široki ab valjak s ugrađenom otpornošću i ergonomskim ručkama za maksimalne rezultate vježbi za razvlačenje.
  • Sprava za vježbanje i unutrašnji kinetički motor koristi oprugu od ugljičnog čelika kako bi pružio otpor i pojačao vježbe za trbuh i ruke.
  • Izuzetno široki gazni sloj kotača nudi stabilnost pri rezanju lijevo, desno ili u sredini za ciljani rad na kosim kosama.
  • Ergonomski rukohvati pod kutom aktiviraju mišiće ruke i jezgre; ručke su uklonjive za lakše skladištenje i transport
  • Uključuje naslanjače od pjene velike gustoće za vrhunsku udobnost;
  • 21-dnevni plan vježbanja koji se može preuzeti;

25,00 KM

Opis

1. Izuzetno širok ab valjak s ugrađenim otporom i ergonomskim ručkama koji vam pomažu za ostvarivanje maksimalnih rezultata.

2. Interni kinetički motor koristi oprugu od ugljičnog čelika kako bi pružio otpor i pojačao vježbanje trbušnjaka.

3. Izuzetno širok gazni sloj točka nudi stabilnost prilikom vježbanja

4. Rukohvati/ručke se mogu skidati po potrebi

 
5. Uključuje pjenastu gumu za koljena za udobnost prilikom vježbanja

Paket sadrži:
 
1x točak
2x ručke
1x podlogu za koljena.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.