-14%

Šprica za kolače

Specifikacije šprice za kolače:

Kapacitet: Dizajnirana da drži optimalnu količinu smjese za dekorisanje ili izradu kolačića.

Mehanizam: Okidački sistem za precizno doziranje s glatkim radom zahvaljujući mehanizmu sa zupčanicima.

Veličina: Oblikovana za udobno rukovanje

Podesivost: Lako zamjenjivi diskovi i nastavci za različite stilove i oblike dekoracija.

Karakteristike:

Višenamjenski Diskovi: Set uključuje 13 izmjenjivih diskova koji omogućavaju pravljenje različitih oblika kolačića.

Nastavci za Dekorisanje: Osam različitih nastavaka za dekorisanje, pružaju mogućnost izrade raznih dekoracija.

Lako čišćenje: Komponente se lako rastavljaju i mogu se prati ručno ili u mašini za suđe.

Namjena:

Dekorisanje: Odličan za precizno dekorisanje širokog spektra slatkih i slanih jela, uključujući torte, kolačiće,kao i za umjetničko oblikovanje pirea i drugih slanih krema.

Izrada Biskvita: Odličan izbor za izradu kolačića s raznovrsnim uzorcima, omogućava brzo i efikasno pečenje velikog broja kolačića jednake veličine i oblika.

Set šprice za kolače je esencijalni kuhinjski alat za sve koji teže podizanju svojih kulinarskih sposobnosti, nudeći lakoću korištenja uz profesionalne rezultate.

30,00 KM

Opis

Svaka žena koja teži ka pečenju kolača cijenit će ovu špricu koja pruža mogućnost pravljenja raznih oblika kolačića iste veličine.

Odlična za dosljedno oblikovanje i raznolike dekoracije, ovaj alat je olakšica u kreiranju estetskih slatkih i slanih delicija.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.