-40%

Stalak za sušenje suđa

Osvježite svoju kuhinju s našim Stalakom za Sušenje Suđa na Dva Sprata!
Praktičan i elegantan dizajn za brže sušenje suđa.

Glavne karakteristike:
✅ Dvostruka površina za sušenje – više mjesta za vaše posuđe
✅ Sklopivi dizajn – lako pohranjivanje kada nije u upotrebi
✅ Idealno za male kuhinje i prostore s ograničenim prostorom
✅ Moderno i elegantno dizajniran za vašu kuhinju

Bezbjedni ste i sigurni od toga da će višak vode sa posuđa završiti svuda po kuhinji jer ovaj stalak posjeduje posudu za vodu koje kasnije možete jednostavno prebrisati

Razmišljate o kupovini mašine za sudove ili već je imate, ali ne koristite je često? Naš stalak za sušenje je rješenje.
Operite samo nekoliko sudova i ostavite ih da se prirodno osuše, bez potrebe za paljenjem mašine.

30,00 KM

Opis

Svaka domaćica je ” okusila ” problem pretrpane kuhinje koja zahtijeva da se odmah očisti i da se sudovi odmah nakon ručka očiste kako ne bi došlo do toga da se neugodni mirisni osjete ili da se jednostavno hrana na posuđu ne zalijepi toliko da je kasnije prava muka očistiti ju.

Sigurno ste do sada mnogo puta razmišljale o praktičnosti mašine za sudovi i palo Vam je na pamet da je možda vrijeme da sebi obezbjedite jednu?

Ili možda već imate mašinu za sudove ali živite sami ili porodica ne ruča toliko često kući pa je uvijek nedovoljno suđa da bi se mašina bespotrebno uključila te ionako morate sudove očistiti ručno?

S ovim stalakom za sušenje, ne morate paliti stalno mašinu za suđe.
Operite samo nekoliko sudova ručno i zatim ih postavite na stalak da se prirodno osuše.

 

Naš stalak za čisto, oprano poduđe je idealan ukoliko nemate volje a ni vremena sudove nakon pranja dodatno posušivati.

Jednostavno očistite Vaše sudove i ubacite ih u dio koji je po veličini odgovarajući ovom primjeru stalka za sušenje.

Bezbjedni ste i sigurni od toga da će višak vode sa posuđa završiti svuda po kuhinji jer ovaj stalak posjeduje posudu za vodu koje kasnije možete jednostavno prebrisati i u slobodnom vremenu Vaše čisto i suho posuđe vratiti na svoje mjesto.

Iskoristite pogodnosti i ne propustite ovu jedinstvenu priliku.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.