-13%

Stalak za telefon

Karakteristike:

  • Višenamjenski dizajn: Postavljanje telefona u horizontalnom ili vertikalnom položaju.
  • 360-stupanjska rotacija: Podešavanje kuta gledanja po želji.
  • Podesiva visina i dužina: Prilagodba različitim veličinama telefona.
  • Jaka vakuumska baza: Čvrsto prijanjanje na površine.
  • Univerzalna kompatibilnost: Upotreba s različitim modelima telefona.

20,00 KM

Opis

Ovaj držač mobilnog telefona pruža stabilno rješenje za sigurno korištenje telefona u različitim situacijama. Na primjer, njegova višenamjenska rotacija od 360 stupnjeva omogućava postavljanje ekrana u željeni položaj za gledanje filmova ili video poziva. Također, podesiva visina i dužina držača pružaju mogućnost prilagodbe različitim veličinama telefona, osiguravajući čvrsto držanje bez obzira na model uređaja. Zahvaljujući snažnoj vakuumskoj bazi, ovaj držač se može pouzdano pričvrstiti na različite površine poput stakla, plastike ili metala, nudeći praktično rješenje za korištenje telefona u automobilu ili kod kuće. Sve te karakteristike zajedno pružaju korisnicima praktičnost, sigurnost i fleksibilnost u korištenju mobilnog uređaja u svakodnevnim aktivnostima.

 

 

Osim toga, univerzalna kompatibilnost ovog držača omogućava korisnicima da ga koriste s različitim modelima mobilnih telefona, bez obzira na veličinu ili oblik uređaja. Sve ove karakteristike čine ovaj držač mobilnog telefona izuzetno praktičnim i korisnim dodatkom za svakodnevnu upotrebu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.