-20%

Stalak za telefon

  • Jednostavno podesite i odaberite željene kutove gledanja od 0 ° do 85 °.
  • Držač telefona drži vaš pametni telefon ili mini tablet pod ugodnim kutom, idealan za gledanje videozapisa, igranje igara, slušanje glazbe, telefoniranje, pregledavanje recepata, korištenje Facetime -a i Youtube -a.
  • Značajke i zaštita: Pruža stabilnije stanje pri korištenju tableta i iPada. Dizajn s niskim težištem i produžene fleksibilne kuke štite tablet.
  • Gumeni jastučići štite vaš telefon od ogrebotina i klizanja.
  • Univerzalna kompatibilnost: Kompatibilan je s uređajima od 4 do 12,9 inča kao što su Nintendo Switch, iPhone X XR 8/8 Plus, Galaxy S9 / S 8 / S7 / S6 / Note6, LG, Sony, Google Nexus, iPad mini / pro / Air / Air 2, Samsung Tab, Kindle itd.
  • Zahvaljujući metalnom okviru, elegantnoj završnoj obradi i minimalističkom dizajnu, izgleda sjajno u vašem uredu ili na radnom stolu kod kuće.
  • Kad punite svoj mobilni telefon, možete umetnuti kabel punjača u utor na dnu držača telefona tako da je uvijek spreman za uporabu, a ne da se zapetlja i stvori nered na vašem stolu.

20,00 KM

Opis

Postoje mnoge male, nove i inovativne stvari koje Vam mogu pomoći u vašem životu.

Mobilni stalak je jedan od onih.

Pomaže jednostavno i praktično korištenje telefona gdje god se nalazili: u stanu, automobilu, na poslu ili na ulici.

Koliko puta ste izgubili telefon pod hrpom papira ili stvari?

Ili jednostavno žurite i u zadnjim momentima odustajete od potrage jer ga ne možete pronaći a imate jako važan sastanak koji ne smije čekati?

Nositelj će vam pomoći u borbi s ovim problemom, a telefon će Vam uvijek biti na vidiku i spreman za upotrebu.

Automobilski držač nije koristan isključivo za putovanja i GPS, već vam može pomoći tijekom svakodnevne vožnje i omogućiti vam slobodne ruke za upravljanje vozilom.

Također ne mora brinuti ako ste ga izvukli iz džepa i ostavili na sjedište, da će se prilikom jačeg kočenja razbiti i pasti na pod.

Držač će Vas telefon čuvati na jako pouzdan način.

Sigurnost u vožnji uvijek bi vam trebala biti na prvom mjestu, a gledanje u mobitel ili pričanje na mobitel tokom vožnje osim što vam može smetnuti pogled s ceste, oduzima vam jednu ruku koja bi inače bila na volanu.

Stoga je automobilski držač odlično rješenje za mobitel tokom vožnje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.