-25%

Stalaža za Sudoper 1+1 GRATIS.

Želite li da spužve za pranje posuđa imaju svoje mjesto?

Učinite svakodnevno pranje posuđa organizovanijim uz naš prilagodljivi Sink Shelf.

Sa inovativnim dizajnom koji se lako prilagođava veličini vašeg sudopera, ova polica će biti osvježavajući dodatak svakoj kuhinji.

Karakteristike Sink Shelf-a:

Materijal:Polipropilenska plastika (PP)

Boje: Dostupan u roze boji

Dimenzije: Širina se može prilagoditi od 36cm do 50cm, dubina 9cm i visina 18cm

15,00 KM

Opis

Sposobnosti i Rješenja:

  • Prilagodljivost: Lako se širi ili skuplja kako bi odgovarao različitim veličinama sudopera, čime se izbjegava potreba za mjeranjem ili zabrinutost oko uklapanja.
  • Prozračnost i Odvodnja: Dizajn sa otvorima omogućava vodu da lako teče, smanjujući rizik od razvoja plijesni i bakterija.
  • Višenamjenska upotreba: Idealno za sušenje pribora za jelo ili kao držač za krpe, održavajući vašu kuhinju urednom i higijeničnom.

Instalacija:

Jednostavno postavite kopče na rub sudopera i prilagodite duljinu police kako bi se uklopila. Nema potrebe za alatima ili dodatnim priborom, instalacija je brza i bez muke.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.