-40%

Star Bo set noževa

Unapredite svoju kuhinju s našim elegantnim setom noževa u prefinjenom drvenom stalku!
Bilo da ste strastveni kuvar ili jednostavno volite pripremati obroke kod kuće, ovaj set će vam biti od pomoći!

Raznovrsni Noževi: Set uključuje različite vrste noževa, od šefa kuhinje do hlebnog noža, kako biste imali pravi alat za svaki zadatak.
Prelepo Dizajniran Drveni Stalak: Drveni stalak ne samo da je praktičan za skladištenje, već će i dodati eleganciju vašoj kuhinji.

Ovaj set noževa je takođe odličan kao poklon za sve koji vole kuvanje!

SET SADRŽI:
5x Različitih noževa (predstavljenih na slici)
1x Oštrač za noževe
1x Makaze
1x Drveni stalak

35,00 KM

Opis

Klasičan set noževa s drvenim stalkom uklopit će se u Vaš prostor.

Smješten u elegantnom drvenom stalku za sigurno skladištenje i lak pristup.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.