-25%

Steznik za zglob

  • Izrađen od najlonskog materijala, udoban i fleksibilan.
  • Može učinkovito zaštititi dlan do zgloba od sportskih ozljeda i smanjiti bol.
  • Veoma su udobni za nošenje.

15,00 KM

Opis

Zglobovi su veoma osjetljiva područja na tijelu i tokom godina pod velikim pritiskom i konstantnim radom se troše.

Prije svega želimo naglasiti da se o zglobovima prvo trebate brinuti iznutra – dakle unošenjem u organizam stvari koje će ih jačati i čititi zdravijim i pokretljivijim.

Bol u zglobovima se veoma često dešava kod svih životnih dobi, naročito kada su u pitanju zglobovi ruku.

Rukama se, naime, služimo konstantno. Kada jedemo, pijemo, oblačimo se, radimo, i još mnogo toga.

Kako bismo sve to radili onako kako treba, moramo biti rasterećeni od bilo kakve vrste bola – a ukoliko se dešava bol u zglobu ruke to može znatno ugroziti naše aktivnosti.

Kada se počinju javljati ovako problemi u području ručnog zgloba, veoma je važno pravovremeno reagirati te sanirati bolno mjesto.

Pod preduzimanjem mjera za brže ozdravljenje kao i za prevenciju ovakve vrste problema – steznik za zglob je odlična ideja.

Osim što će vaš zglob držati na sigurnom i neće mu dozvoliti naglo iskakanje, steznik je također jako dobra preventiva ukoliko radite teže fizičke poslove ili umarate zglob ruke stalno.

Steznik za zglob iz naše ponude pomoći će vam prilikom oporavka ukoliko je šteta već nastala.

Također, bit će odlična preventiva da ne bi došlo do pojave neke od navedenim većih problema.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.