-20%

Strugalica za stopala

  • Strugalica za pete je vrlo praktičan dodatak koji će vam pomoći da postignete savršene rezultate pedikure, u udobnosti svojeg doma.
  • Površina valjka ima sitne čestice dijamanata koje su poznate po svojoj tvrdoći i omogućavaju učinkovitije uklanjanje odumrle kože.
  • Prednosti:
  • ergonomski oblikovana mekana drška,
  • posebno oblikovana površina valjka sa sitnim česticama dijamanata,
  • nakon tretmana vas koža neće boljeti,
  • korištenje se posebno preporučuje dijabetičarima koji imaju osjetljiva stopala i ne preporučuje se da su u kontaktu s oštricama.
  • Proizvod koristite samo na tvrdoj koži stopala.

20,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.