-22%

Super Slim Offroad LED Lampa 120W

Super Slim Offroad LED: Ultra-tanka LED lampa, fleksibilna montaža, idealna za vozila i strojeve.

Specifikacije:

Napajanje: 9-36V DC, odgovara 12V i 24V vozilima.

LED snaga: 120 W

Boja svjetla: Čista bijela, 6000K-6500K.

Materijal: Aluminijska legura 6063

Veličina: 550 x 80 x 84 mm

35,00 KM

Opis

Osvijetlite svoj put uz Super Slim Offroad LED Lampom, dizajniran da Vam putovanja učini svijetlijim zahvaljujući modernijoj tehnologiji i čvrstoj konstrukciji.

Ključne Karakteristike:

  • Ultra-tanak dizajn: Elegantan i funkcionalan, lako se uklapa u razne vrste vozila.
  • Podesive stranice za montažu: Fleksibilnost instalacije sa priloženim setom vijaka, omogućava montažu na različite pozicije

Specifikacije:

  • Napajanje: 9-36V DC, odgovara 12V i 24V vozilima.
  • Boja svjetla: Čista bijela, 6000K-6500K.
  • Materijal: Aluminijska legura 6063

Širok spektar upotrebe: Idealno za terenska vozila, kamione, brodove, kao i za poljoprivredne i građevinske strojeve.

 

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.