-40%

Svjetiljka za WC školjku u 8 boja

  • Svjetiljka za wc školjku koja se aktivira na pokret, WC svjetlo je hladno noćno svjetlo s LED-om s detekcijom pokreta koje se automatski aktivira kada se kasno noći približite WC školjki.
  • 8 LED boja s 2 načina – način rada s vrtuljkom, pustite uređaj da kruži između 8 različitih boja ILI odaberite jednu boju koja odgovara vašem raspoloženju.
  • Spriječite ponoćne nezgode i učinite svoje odlaske na WC sigurnijim za svoju obitelj, vrlo korisno za starije osobe, idealan poklon za odrasle.
  • Boje uključuju crvenu, narančastu, žutu, indigo, zelenu, vodenu, plavu, ljubičastu, bijelu, rotaciju boja.

12,00 KM

Opis

Sigurni smo da je i vama dosadilo da tokom noći tražite prekidač kako biste upalili svjetlo prilikom ulaska u kupatilo.

U mračnom kupatilu sigurno udarite od bilo koji predmet a mališani se na taj način mogu ozbiljno povrijediti.

Pomoću ovog automatskog LED svjetla za WC šolju, vaš problem će biti riješen.

Ova jedinstvena svjetiljka posjeduje senzor pokreta, što znači da će se sama upaliti kada joj se približite a također će se i sama ugasiti kada napustite kupatilo – praktično i bez muke, zar ne?

 

LED svjetlo također može da radi na režimu konstantnog mjenjanja 8 boja, a možete odabrati samo jednu boju.

Napaja se pomoću tri AAA baterije 1.5V, jednostavno se čisti, vodootporna je i potpuno bezbjedna.

Jednom aktivirana, počinje svijetliti na lijep način koji smiruje i svijetli tako da veoma jasno vidite.

Veći dio svjetiljke nalazi se izvan wc školjke.

 

Svjetlo se gasi nakon dvije minute nakon zadnjeg pokreta, senzor se aktivira od pokreta i razine svjetlosti.

Svjetlo će se aktivirati bez obzira na to je li poklopac spušten ili ne.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.