-10%

T10 punjač i MP3 player za automobil.

Karakteristike:

 • Poseban Bluetooth MP3 player za automobile, usvaja profesionalni Bluetooth modul visokih performansi, čip za dekodiranje;
 • Podržava reprodukciju MPS / WMA formata na TF kartici i bežični prijenos na audio u automobilu putem FM-a;
 • Podržava povezivanje s Bluetoothom i prijenos zvuka s telefona na audio u automobilu;
 • Uz handsfree funkciju, slobodno komunicirate u vožnji;
 • S funkcijom auto punjača, može puniti digitalne uređaje.
 • Parametri:
 • Ulazni napon: 12~24V;
 • Izlazni napon: 5V+/-0,25V
 • Izlazna struja: 2100mAh (MAX)
 • Bluetooth verzija: V3.0 + EDR
 • Frekvencija: 20Hz~20KHz
 • Radna struja: 45mAh(0MAX)
 • Domet rada: 5m;

27,00 KM

Opis

Ovaj proizvod je bežični FM transmiter i Bluetooth MP3 plejer za automobil, model T10, koji nudi niz funkcija za modernizaciju audio sistema u automobilima. Uređaj se lako priključuje u upaljač za cigarete u automobilu i automatski se uključuje, omogućavajući prikaz napona baterije automobila za dodatni nadzor. Sa integrisanom Bluetooth V5.0+EDR tehnologijom, ovaj transmiter omogućava bežično povezivanje sa mobilnim telefonom za reprodukciju muzike i hands-free pozive zahvaljujući ugrađenom mikrofonu.

Glavne karakteristike ovog uređaja uključuju podršku za A2DP za streaming visokokvalitetnog audio signala, CVC tehnologiju za smanjenje buke i podršku za MP3, WMA i FLAC formate preko TF kartice. Uz to, integrisani punjač od 5V-2.1A omogućava punjenje mobilnih uređaja tokom vožnje.

Korisnicima se nudi izbor frekvencija između 87.5 i 108.0MHz za FM transmisiju, sa efektivnim dometom do 10 metara, i sposobnošću da automatski uspostavi vezu sa pametnim telefonom kada je u dometu. Ovo rešenje predstavlja pogodnost za automobile koji nemaju moderni audio sistem, omogućavajući vozačima da uživaju u svojoj digitalnoj muzičkoj kolekciji i telefoniraju rukama slobodnim načinom, što povećava bezbednost tokom vožnje.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.