-29%

Talking Tom

  • Talking Tom
  • Ova nevjerovatna mačka igračka puna zabavnih karakteristika – muzičke igračke za učenje, senzorni razvoj, vrlo čist zvuk (BATERIJE nisu uključene).
  • Neka se i vaša djeca i vi zaljubite u neverovatno slatko, uvijek reagirajući na ovaj veliki TOM koji razgovara TOM dodirnim uređajem.
  • Doznajte sada što vam sve nudi Tom!
  • Snima, govori vam natrag!
  • Pjeva pjesme, priča priče i još mnogo toga!
  • Paket sadrži samo jedan komad.
  • Rukovanje igračkom je vrlo jednostavno.
  • Samo dodirnite TOM na sljedećim mjestima i dobit ćete odgovor!
  • Razgovarajte s bilo čim sa TOM-om koji on snima i kaže vam isto.

25,00 KM

Opis

Talking Tom Cat će biti prava atrakcija za mlađe generacije, jer mačak oponaša vaš glas i ponavlja za vama.

Kada mu dodirnete trbuščić, glavu i stopala reproducira poznate zvukove iz aplikacije.

Upute za korištenje: Pritisnite lijevu šapicu.

Kad se upali crvena lampica, počnite govoriti s Tomom.

Lampica će se ugasiti i Tom će ponoviti vaše riječi svojim glasom.

Nakon 30 sekundi ponovno ga aktivirajte. Možete mu govoriti s udaljenosti od 1 metra.

Talking Tom Cat koja govori i koja se smije i ponavlja izgovorene riječi idealna je za malu djecu koja nauče govoriti, jer Mačka ponavlja svaki njihov pokušaj da nešto kažu i tako ih animira da se oslobode i još više razgovaraju.

Talking Tom ponavlja sve što kažete, kao u aplikaciji!

Kažete nešto, a mačka će to ponoviti. Ima različite reakcije pritiskom na obraz, sapu, rep, trbuh.

Kada pritisnete njegovo lijevo uho, Mačka će vam otpjevati 10 popularnih pjesama na engleskom, a kada pritisnete njegovo desno uho, Mačka će vam ispričati priče.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.