-34%

Trake za vježbanje tijela

  • Trake za vježbanje tijela,
  • 5 guma sa kopčama,
  • 2 ručke za vježbanje ruku,
  • Zavisno od toga koliko traka koristite, u tom slučaju vježba postaje lakša ili teža.

25,00 KM

Opis

Traka je zbog svoje elastičnosti jako dobar ali i veoma važan rekvizit kako za rekreativce tako i za profesionalne sportiste.

Što se tiče materijala, neke su napravljene od gustog materijala i one su čvršće, a neke od rijeđeg materijala i one se lakše rastežu.

Traka je praktičan rekvizit koji zauzima malo prostora te je izrazito lagan.

Bez problema staje u vaše manje torbice ili ruksake, te je odličan izbor za ponijeti na putovanje kako biste održavali elastičnost i fleksibilnost i tokom dana odmora.

Ili kako biste se relaksirali tokom napornih i stresnih poslovnih dana, i ukočenosti od putovanja.

Ovakva vrsta tjelesnih vježbi prije svega popravlja raspoloženje, povećava stvaranje endorfina te pomaže smanjiti osjećaj boli.

Također pomaže i u kontroli tjelesne težine jer redovna fizička aktivnost ubrzava metabolizam te povećava potrošnju masti. Naravno, nužno je povesti računa o unosu kalorija te praktikovati zdravu ishranu, a ovakva vrsta tjelovježbe će proces mršavljenja dodatno ubrzati.

Vježbanje sa ovim trakama u kombinaciji sa dovoljnim unosom proteina, radi na očuvanju te održavanju snage i zdravlja vaših mišića i kostiju, te doprinosi gustoći kostiju čime se sprječava osteoporoza tokom kasnijih godina.

Trake za vježbanje vam također omogućavaju da trenirate i kada ste sami, bez rizika od opasnosti. Tačnije, bez rizika od toga da ćete se povrijediti tegom koji vam može pasti na nogu, sigurni ste od toga da možete slučajno prigniječiti prste i slično. Idealan su izbor ukoliko nemate partnera ili trenera koji bi vježbao sa vama.

Trake za vježbanje odličan su izbor za sve generacije!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.