-17%

Trix Trux autić

  • Dječaci najviše vole autiće, još ako imaju auto-stazu na kojoj će pokazati svoje umijeće u vožnji, igri nema kraja uz Trix Trux autić.
  • Set koji će obezbjediti sate kvalitetne igre vašim mališanima, da bi započeli trku nepohodno je da sklope stazu.
  • Kreativan set za dječake.
  • U setu dobijate monster auto, uputstvo, naljepnice i sve ostale dijelove kako bi sklopili stazu.

25,00 KM

Opis

Ovaj jako zabavni Trix Trux džip je nova hit igračka koja se okreće na snažnom pogonu i luduje svuda!

Pogon je na sva četiri točka tako da može da se penje, prevrće i visi svuda po prostorijama i dvorištu.

Napravite svoju omiljenu stazu preko poda i rušite prepreke s ovim ludim vozilom!

Kombinujte stazu sa fleksibilnim, lako upotrebljivim stazama i konektorima da biste napravili sopstvene puteve prepreka – nema pogrešnog načina za izgradnju!

U setu dobijate monster auto, uputstvo, naljepnice i sve ostale dijelove kako bi sklopili stazu.

Dimenzije pakovanja: 39x25cm

Dimenzije dzipa su : 8x7x7cm

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.