Ukrašena led lampa u obliku kruga (pećnice)

Karakteristike: 

Okrugli Oblik: Vizualni interes i privlačnost.
LED Tehnologija: Energetski učinkovita i dugotrajna.
Mekana Svjetlost: Stvara ugodnu atmosferu.
Univerzalna Upotreba: Idealno za dnevne boravke, spavaće sobe, kuhinje ili radne prostore.
Prenosivost: Lako pomicanje s dimenzijama od 28cm x 30cm.
Lakoća Korištenja: Uključuje prekidač za paljenje i gašenje.
Dvostruki Izvor Napajanja: Radi na 2 C baterije ili preko USB kabla.

 

45,00 KM

Opis

Ukrasna LED lampa u obliku kruga predstavlja idealan dodatak vašem interijeru, donoseći modernu eleganciju  u vaš dom. Inspirirana oblikom pećnice, ova lampa stvara zanimljiv i privlačan ambijent koji će osvijetliti prostor i istaknuti njegov dizajn.

Ova lampa kombinira funkcionalnost s estetikom, pružajući mekanu i ugodnu svjetlost koja stvara ugodnu atmosferu u prostoriji. S LED tehnologijom, ova lampa je energetski učinkovita i dugotrajna, pružajući vam dugotrajno osvjetljenje bez potrebe za čestim zamjenama sijalica.

Njezin okrugli oblik stvara vizualni interes i privlačnost, čineći je idealnim komadom za svaku sobu u vašem domu. Bilo da je postavljena u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, kuhinji ili radnom prostoru, ova lampa će dodati dašak suvremenog stila i elegancije.

Sa dimenzijama 28cm x 30cm i malom težinom, olakšava njeno pomicanje i postavljanje na razna mjesta. Posjeduje prekidač za paljenje i gašenje. Daje mogućnost rada na baterije 2 komada C ili pomoću kabla sa USB ulazom.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.