Ukrašena led lampa u obliku pravougaonika (pećnica)

Karakteristike:

  • Primjena: Dekoracija za dom i događaje.
  • Dimenzije: 27 cm x 19 cm x 11 cm.
  • Napajanje: 3 AA baterije.
  • Funkcije: On/Off .
  • Prenosivost: Lako prenosiv i pogodan za više lokacija.
  • Sigurnost: Bez otvorene vatre, siguran za upotrebu.
  • Versatilnost: Pogodan za razne prilike i prostore.

35,00 KM

Opis

Ukrasna LED vatra , inspirirana izgledom peći, donosi čaroliju topline i ambijentalnog osvjetljenja u vaš dom. Ovaj elegantni komad kombinira funkcionalnost s estetikom, pružajući vam nevjerojatno ugodnu atmosferu s modernim stilom.

Osim što radi na 3 AA baterije, posjeduje i ulaz za USB, što dodaje fleksibilnost u načinu napajanja. Idealan je za stvaranje intimne atmosfere u domu, kao ukras  ili kao upečatljiv detalj na događanjima, u vrtovima, dvorištima, na kampiranju i plažama.

Dimenzije LED kamina su 27 cm x 19 cm x 11 cm, što ga čini kompaktnim i pogodnim za postavljanje na različite površine.Na kamin je ugrađen prekidač za paljenje i gašenje.

Prednosti korišćenja LED kamina uključuju sigurnost jer nema otvorene vatre, nisku potrošnju energije zbog LED tehnologije, lakoću postavljanja i korišćenja, kao i fleksibilnost u dekorisanju prostora. Takođe, kako je navedeno na pakovanju, ne zahteva električni izvor jer koristi baterije, što ga čini prenosivim i praktičnim za upotrebu na raznim lokacijama.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.