-29%

Bluetooth Bezični Džojstik

Upoznajte naš novi Bluetooth Bezični Džojstik!

Podrška za Android, iOS i Windows!

Da li ste spremni za drugačije gejming iskustvo?

Ključne karakteristike:

Podrška za Android i iOS: Neovisno o tome koristite li Android ili iOS uređaj

Podrška za Windows: Kompatibilan sa Windows operativnim sistemima – win7/win8/win10/Win XP PC.

Podrška za android TV/TV BOX

Teleskopski stalak za mobitel: Napravite idealan položaj za igranje uz teleskopski stalak koji omogućava postavljanje pametnog telefona.

Bluetooth 4.0 bežična veza

Direktno povezivanje preko Bluetooth-a: Bez komplikovanih postavki – samo povežite i igrajte.

Kapacitet baterije od 400mAh

Bilo da volite igre na pametnom telefonu, tabletu ili računaru, ovaj džojstik je idealan izbor.

35,00 KM

Opis

Bluetooth bezični džojstik može služiti za širok spektar video igara, uključujući:

  1. Mobilne igre: Koristi se za igranje mobilnih igara na pametnim telefonima i tabletima, uključujući akcione igre, arkadne igre, sportske igre i mnoge druge.
  2. PC igre: Kompatibilan je sa određenim PC igrama koje podržavaju džojstik kontrolere. To uključuje igre različitih žanrova, kao što su trke, sportske igre, platformeri i avanturističke igre.

Prenosivost i Sloboda Kretanja: Bezični džojstik omogućava veću slobodu kretanja jer nije ograničen kablom. Možete igrati igre udaljeni od uređaja ili računara bez brige o zamršenim kablovima.

Čistiji Izgled Radnog Prostora: Bezični dizajn eliminira nered od kablova na vašem stolu ili radnom prostoru, čineći ga čistijim i organizovanijim.

Lakše Putovanje: Bezični džojstik je praktičniji za putovanje jer nema potrebe za razmotavanjem ili brinom o dužini kabla.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.