Univerzalni cipelar i ormar

Predstavljamo vam naš platneni cipelar, namijenjen za sve koji traže dobar spoj dizajna i funkcionalnosti:

Dimenzije: 60x30x160 cm (moguće varijecije do 2cm)- dobro pristaje svakom prostoru!

Boja: Nježna i sofisticirana siva koja se lako se uklapa u enerijer.

Kapacitet: 9 polica .

Ovaj cipelar sa devet polica presvučenih platnom otpornim na vlagu lako se održava, već se zbog svoje univerzalnosti može koristiti i za odlaganje odjeće i drugih predmeta.

35,00 KM

Opis

Prednosti cipelara: 

Lakši za postavljanje i premještanje.

Lahko možete prilagoditi dizajn ovog cipelara i uskladiti ga s manjim prostorima.

Jednostavno se sklapa bez potrebe za dodatnim alatom.

Prema vašim potrebama, možete ga iskoristiti kao ormar s devet funkcionalnih polica za slaganje odjeće ili drugih kućnih potrepština.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.