-17%

USB četka za čišćenje 3 u 1

  • USB četka za čišćenje 3 u 1 je jedinstveni i praktični alat za čišćenje koji će vam olakšati čišćenje kuće ili ureda.
  • Ova četka ima tri različite glave koje su namijenjene čišćenju različitih površina.
  • Prva glava je mekana i namijenjena čišćenju površina poput stakla, druge glave su namijenjene čišćenju različitih vrsta tekstila i namještaja, dok je treća glava idealna za čišćenje teško dostupnih mjesta poput kutova, radijatora, ventilacijskih otvora i drugih sličnih površina.
  • Ova četka dolazi s USB kabelom za punjenje, što je čini iznimno praktičnom za korištenje.
  • Možete je lako puniti na bilo kojem USB priključku, a jednom napunjena može se koristiti satima.
  • Također, zbog svoje veličine i dizajna, četka je iznimno lagana i lako se može nositi sa sobom bilo gdje, što je čini iznimno praktičnom za upotrebu na putovanjima.

25,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.