-20%

USB stolna lampa

Specifikacije:

 • LED Osvjetljenje: Ciklično punjenje za dugotrajnu upotrebu.
 • Senzor dodira: Lako uključivanje/isključivanje s 3 nivoa svjetline.
 • Fleksibilna cijev: Slobodno pozicioniranje za optimalno osvjetljenje.
 • Boja svjetlosti: Raspon od 6500-6800K, slično prirodnoj dnevnoj svjetlosti.
 • Luminoznost: Svjetlosna snaga od 310+350 lumena.
 • USB Punjiva: Kompatibilnost s uobičajenim USB izvorima za punjenje.
 • Prilagodljivost: Idealan za čitanje, rad ili kao dekorativno svjetlo.
 • Portabilnost: Lako prenosiva i praktična za različite prostore.

 

20,00 KM

Opis

Ova elegantna i funkcionalna stona lampa, poznata kao “Swan Light”, ima više karakteristika koje kombinuju praktičnost i moderni dizajn. Evo nekoliko detalja o karakteristikama, namjeni i prednostima ove lampe, izraženih kroz rečenice na bosanskom jeziku:

 • Lampa ima LED osvjetljenje koje se puni ciklusno, omogućavajući dugotrajnu upotrebu bez stalne potrebe za zamjenom baterija.
 • Uključen je senzor dodira koji omogućava lako uključivanje i isključivanje te podešavanje jačine svjetla kroz tri nivoa intenziteta.
 • Fleksibilna cijev lampe se može slobodno uvijati, što omogućava korisniku da prilagodi svjetlo prema svojim potrebama, bilo da čita, radi ili se odmara.
 • Boja svjetlosti se kreće u rasponu od 6500 do 6800K, pružajući svjetlost koja je blizu prirodnom dnevnom svjetlu i udobna za oči.
 • Sa 310+350 lumena, lampa pruža dovoljno svjetlosti za radne i čitalačke aktivnosti bez naprezanja očiju.
 • Lampa je USB punjiva, što znači da se može napuniti pomoću bilo kojeg standardnog USB punjača, čineći je portabilnom i praktičnom za korištenje na različitim mjestima.

Namjena ove lampe je da pruži pouzdano i prilagodljivo osvjetljenje za radni stol, uz mogućnost podešavanja intenziteta svjetlosti prema potrebi korisnika. Benefiti uključuju smanjenje zamora očiju zahvaljujući LED tehnologiji koja emituje stabilnu i blagu svjetlost, kao i mogućnost laganog prilagođavanja smjera svjetla uz pomoć fleksibilne cijevi. Jednostavnost upotrebe i portabilnost čine ovu lampu idealnom za studente, profesionalce, ali i za svakodnevnu upotrebu u kućanstvu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.