-27%

Vanjska ljuljačka

  • Praktična, moderna i udobna vanjka ljuljačka koju možete koristiti i u svom dvorištu za odmor i opuštanje.
  • Ali i za kampiranje zbog praktičnosti pakovanja te za razna putovanja.

16,00 KM

Opis

Boravak u prirodni i odmor na otvorenom su jako važni za naše tijelo i za naš um.

Preumorni od životnih obaveza i brzog načina življenja, često trebamo stati, napraviti pauzu na kvalitetan i jednostavan način, udahnuti mir i spokoj prirode i isključiti se na tren.

Stres našem tijelu i organizmu donosi jako velike i pogubne probleme koji su opasnost po naše zdravlje i naš život.

Stoga, s vremena na vrijeme je neophodno priuštiti sebi kvalitetan i opuštajući odmor u prirodi, ili u svom dvorištu, bez društvenih mreža, bez buke i bez ljudi.

Ova viseća ljuljačka idealno je rješenje za sve navedene probleme.

Ukoliko živite u gradu i blizu vam je priroda, ovu ljuljačku ćete jednostavno spremiti u njeno maleno i praktično pakovanje, i krenut ćete u obilazak prirode i u odmor i relaksaciju ležeći na ovom udobnom oblačku.

Ukoliko pak imate svoje dvorište, ova ljuljačka će vam pružiti odmor kada god to poželite, u bilo koje doba dana ili noći, dovoljno je samo da se udobno smjestite i zaplovite valovima mašte i odmora lagano se ljuljajući u ovom sigurnom i posebnom oblačku izrađenom od kvalitetnih i ugodnih materijala.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.