Vibraband masažer

Specifikacije:

  • Vibrirajući Maser: Dvostruki uređaj za masažu s pištoljem na udarni val i pojasom.
  • Interaktivne Glave: Šest izmjenjivih glava za masažni pištolj; tri nastavka za vibrirajući pojas.
  • Prilagodljive Brzine: Pet postavki brzine od 1800 do 3300 RPM za različite potrebe masaže.
  • Lagan i Prenosiv: Težina od 0.64/1.2 kg s podesivim pojasom od 83-120cm.
  • Snaga Baterije: Litij-ionska baterija kapaciteta 74V/1500mAh/14.8Wh; do 90 minuta rada.
  • Zdravstvene Prednosti: Poboljšava fleksibilnost, olakšava bolove, podstiče oporavak i cirkulaciju.
  • Dodaci: Kutija za nošenje i USB-C kabl za lakše skladištenje i punjenje.

53,00 KM

Opis

Vibraband masažer je idealan pratilac za sportaše i rekreativce koji traže brz i efikasan način za opuštanje mišića nakon treninga ili dugog dana.

Ovaj proizvod je višenamjenski vibrirajući maser tijela dizajniran da odgovara različitim potrebama za fitnesom i relaksacijom. Njegove osnovne karakteristike i specifikacije uključuju:

Vrsta i Funkcionalnost: Ovo je dvostruki maser, koji kombinira masažni pištolj s udarnim valom s šest izmjenjivih glava (zaobljena, precizna, dvostruka, ravna, šiljasta i dvostruka akupresurna) te vibrirajući pojas s tri nastavka (dva zaobljena, dva šiljasta i teksturirani). Masažni pištolj pruža ciljanu obradu, dok je vibrirajući pojas dizajniran za širi doseg..

Benefiti: Maser nudi niz zdravstvenih prednosti, uključujući poboljšanje mobilnosti i fleksibilnosti, zagrijavanje prije vježbanja, oporavak nakon vježbanja, olakšanje bolova u mišićima, poboljšanu cirkulaciju krvi, poboljšane sportske performanse, olakšanje bolova u zglobovima, oslobađanje  napetosti, masažu okidačkih točaka i povećanu opuštenost.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.