-26%

Višenamjenski blender

  • Višenamjenski blender Quatre sadrži 4 snažne oštrice koje mogu lako zdrobiti bilo koje vrste mekih ili tvrdih sastojaka, poput kockica leda ili smrznutog voća u prodaji,
  • Samo pritisnite gornje dugme nekoliko sekundi da završite posao. Vrlo je lako rastaviti. Samo isperite vodom iz slavine nekoliko sekundi nakon upotrebe.
  • Ocijenjeno vrijeme: Max od jedne minute (nakon jednog minuta rada, zaustavite se na 10 minuta)
  • VIŠE SIGURNOSTI – Sa zaštitnim poklopcem kako bi bio zapečaćen i više sigurnosti za izradu vaše omiljene hrane.

28,00 KM

Opis

Da li ste razmišljali o kupovini blendera ali još uvijek niste naišli na idealno rješenje?

Potreban vam je snažan blender koji će blendati povrće i voće, koji će snažno usitniti orašaste plodove za kolače ali vam je također potreban i blender koji će bez imalo muke blendati i razne vrste mesa za omiljene pljeskavice?

Također, ne pronalazite rješenje ni kada je u pitanju prostor u vašoj kuhinji jer su opcije blendera koje vam se nude veoma glomazne i ne staju u vaš kuhinjski prostor, te bi jednostavno samo smetali i zauzeli previše mjesta?

Ovaj višenamjenski blender Quatre je idealno rješenje za sve vaše nedoumice!

Jako brzo će izblendirati sve što poželite, bez imalo muke i bez straha od toga da će se pokvariti te da će se oštrice oštetiti zauvijek.

Osim toga što jako dobro izblendira meso, te će sve sastojke koje poželite usitniti, također je idealan i što se dizajna tiče.

Osim modernog i luksuznog dizajna koji ga krasi te zanimljive nježno roze boje, ovaj praktični aparat je i jako malih dimenzija te je odličan kada je u pitanju manjak prostora.

Možete ga postaviti bilo gdje u kuhinji a da vam ne smeta, a osim toga će dodatno uljepšati vaš kuhinjski prostor svojim izgledom.

Jako bitno za napomenuti jeste i to da se vrlo lako čisti i održava.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.