-33%

Višenamjenski valjak za rezanje tijesta

  • Izrađen od izdržljivog materijala ovaj višenamjenski valjak ekološki je prihvatljiv i otporan na habanje.
  • Široka primjena: Pogodno za rezanje tjestenine, tijesta, kolačića, kolačića, pizze itd.
  • Jednostavan za pohranu: uključuje rupu za vješanje.
  • Mala veličina, lagana, laka za nošenje i čišćenje.
  • Ergonomska ručka za udobno držanje, praktična za korištenje.
  • Materijal: ABS
  • Visina: 17,5,
  • Promjer: 14,5
  • Veličina valjka: 44×7,5×7,3cm

16,00 KM

Opis

Kada pravite mini kroasane, slane i slatke kiflice, sigurno vam je kao i svima naporno rezati tijesto i često se dešava da nož kojim režete sa sobom povlači ostatak tijesta koje se zalijepi i na kraju uništi sve, zar ne?

Uz ovaj praktični višenamjenski valjak za rezanje tijesta, to više neće biti problem.

Njegov lagan dizajn veoma je lak za rukovanje, prilagođava se ruci i lako se rotira te ne stvara neravnine na tijestu.

Njegove oštrice su veoma precizne i oštre pa ćete u jednom pokretu dobiti idealno isječene trake za pripremu vaših kiflica.

Pored toga, izrađen je od kvalitetnih netoksičnih materijala, lako se čisti i otporan je na habanje i trošenje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.