-43%

Vodootporni monokular + futrola GRATIS

Bilo da ste  avanturista u planinarenju, zaljubljenik u lov ili samo želite bolje vidjeti akciju na sportskim događajima,naš monokular je dobar izbor za vas.

Kompaktni Dizajn za Maksimalnu Prenosivost:
Naš monokular je dizajniran za entuzijaste koji cijene lakoću i mobilnost. Manji i lakši od tradicionalnog dvogleda, ovaj uređaj može da stane u džep ili ruksak, što ga čini idealnim pratiteljem na svim putovanjima.

Idealan za Promatranje Prirode i Događanja:
Zahvaljujući visokokvalitetnoj optici i jednostavnom fokusiranju, monokular vam omogućava da uživate u promatranju divljine ili pratite svaki pokret vaših omiljenih sportaša.

19,90 KM

Opis

Ukratko, monokulari su dobro rješenje za one koji žele jednostavan i praktičan optički uređaj za promatranje udaljenih objekata. Njihova prenosivost, praktičnost i različite značajke čine ih idealnim za razne aktivnosti na otvorenom ili situacije u kojima vam je potrebno jedno oko za promatranje.

 

 

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.