-38%

WiFi pojačivač signala

Kako funkcionira Wifi Repeater?

Wifi Repeater je mali uređaj koji proširuje domet Wi-Fi signala tako što postojeći signal pojačava i prenosi u ostatak prostora koji zbog veće udaljenosti od routera inače ima slabiji signal.

Uređaj može raditi na 2 načina:

  1. Tako da prima bežično signal od vašeg postojećeg routera, a zatim bežično širi signal prema ostalim prostorijama ili katu kuće (repeater mod)
  2. Tako da prima žičano signal (preko žice direktno spojen na Vaš postojeći router), a zatim bežično širi signal prema ostalim prostorijama ili katu kuće (Standard Wirelles AP mode)

Ovaj pojačivač signala podržava brzine do 300 Mbps što omogućuje uređajima da iskorištavaju punu brzinu interneta te su pokrivene i udaljenije prostorije.

Koje su karakteristike ovog uređaja?

  • Kompatibilan s bilo kojim routerom
  • Radi na frekvenciji od 2.4Ghz
  • Radi s brzinama do 300Mbps
  • Iznimno jednostavan za postavljanje
  • Na internet se može spojiti bežično ili putem kabla

35,00 KM

Opis

Naš cilj je olakšati Vama kupovinu i obezbijediti Vas proizvodima koji će Vam olakšati svakodnevnicu.

U ponudi imamo širok spektar artikala, uređaja, alata, mašina, rasvjete i slično. Vaš BH Market.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.