WiFi smart kamera

  • WiFi smart kamera je izvrstan uređaj za nadzor vašeg doma ili poslovnog prostora.
  • Ova kamera omogućuje vam da u realnom vremenu pratite događaje u prostoru u kojem se nalazi, a da pritom ne morate biti prisutni fizički.
  • Povezana s vašim WiFi mrežom, ova kamera vam omogućuje pristup snimkama i upravljanje postavkama preko vašeg pametnog telefona ili računala.
  • Funkcije poput noćnog načina rada i detekcije pokreta čine ovu kameru još učinkovitijom u zaštiti vašeg doma od potencijalnih prijetnji.
  • WiFi smart kamera također može biti izvrstan alat za nadzor djece, kućnih ljubimaca ili starijih osoba kojima je potrebna dodatna briga i pozornost.
  • Ugradite ovu kameru i osigurajte si miran san i sigurnost za vaš dom ili poslovni prostor.

80,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.