-27%

Woki Toki set od 2 komada-Prijenosna radio veza

Ovaj set nudi povezivanje za vaše potrebe komunikacije, bilo da ste na poslu, u avanturi ili koordinirate aktivnosti na velikim događajima.

Specifikacije:
Frekvencijski Opseg: UHF 400-470MHz
Kapacitet Kanala: 16 kanala za različite komunikacijske potrebe.
Izlazna Snaga: 5W
Baterija: Li-ion, kapacitetom od 2800mAh

Sadržaj Paketa:
2x Radio stanice
2x Li-ion baterije od 2800 mAh
2x Antene sa slušalicama
2x Punjači
2x Štipaljke za remen
2x Slušalice

Idealno za profesionalnu i rekreativnu upotrebu, ovi uređaji su dizajnirani za jednostavno, ekonomično i prikladno korištenje.

55,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.