Zidni držač za sitne stvari

Dobrodošli u BH Market, gdje pronalazimo rješenja za optimalno korištenje prostora!

Zidna Polica:

Ova multifunkcionalna polica je idealna za pohranu novčanika, ključeva, i ostalih malih predmeta koje trebate imati na jednom mjestu. Njezin dizajn omogućava da bude postavljena izvan dohvata djece, pružajući dodatnu sigurnost za vaše dragocjenosti.

Osim toga, naša zidna polica je namijenjena za držanje resivera, daljinskih upravljača i drugih manjih kućanskih uređaja. Njen jednostavan, ali stilski dizajn čini je odličnim dodatkom bilo kojem prostoru u vašem domu.

Dimenzije: 33,5×15,8 cm 

24,00 KM

Opis

  • Oslobodite prostor, organizirajte svoje stvari, i unaprijedite estetiku svog doma s našom ekskluzivnom kolekcijom zidnih i mini polica.
  • BH Market je tu da vaš prostor pretvori u funkcionalan i lijep dom.
  • Zidni držač dimenzije: 33,5×15,8 cm 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.