-20%

Zvono za vrata

  • Možete li zamisliti koliko je komplicirano i problematično postaviti kabel za kućno zvono?
  • Osim toga, košta dosta više za kupnju kabela koji je dugačak metara.
  • Uz ovaj dodatak ne morate se mučiti s postavljanjem kabela i gubiti novac na kupnju kabela.
  • To je zato što ovo zvono ima udaljenost od oko 50 metara.

 

20,00 KM

Opis

Bežično, visoko kvalitetno kućno zvono koje vam omogućuje nadzor nad događajima ispred vaših ulaznih vrata bez obzira jeste li doma, u uredu ili s društvom.

Na rad ne utječe vrućina, snijeg, kiša ni ostali vremenski uvjeti jer zvono ima IP65 stupanj zaštite.

Primjereno je za korištenje u svim godišnjim dobima, kad je temperatura između –10 °C i 50 °C.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.