Steznik poslije poroda

Tek ste se porodili?
Razočarani ste izgledom svog stomaka?
Vaš stomak bukvalno ”visi” preko kajša?

Riješite problem uz odgovarajući steznik poslije poroda!

KLIKOM NA DUGME ispod poručite vaš steznik već danas.

Stanite u kraj neugodnostima i koži koja se razvlači

Svaka žena poslije poroda doživljava određene nelagodnosti radi mijenjanja njenog tijela. Samopouzdanje joj pada i ne osjeća se ugodno u svojoj koži i svom tijelu, a sve to radi promjena koje sa sobom nosi rađanje. U potrazi za rješenjem problema, mnoge žene posežu za mnogim preparatima za koje misle da će im pomoći, međutim – oni u većini slučajeva bivaju neefektni. Stoga, u većini slučajeva steznik poslije poroda postaje najjače oružje i najbolji saveznik žena koje prolaze kroz postporođajnu fazu.

Nošenje steznika poslije poroda nije ništa novo

Nošenje steznika poslije poroda poznato je još od davnina. Neki stručnjaci kažu da su u prethodnim stoljećima žene obmotavale krpe oko svojih stomaka kako bi sebi makar malo olakšale. S druge strane, sprovedene su studije da li i koliko steznici pomažu poslije poroda i rezultati su na strani skupine koja kaže: DA, POMAŽU I JAKO SU EFEKTIVNI!

Kod nekih osoba steznici utiču pozitivno na psihu, na samopouzdanje, dok kod drugih osoba podrže i ojačaju stomačne (trbušne) mišiće ili im smanje bolove ako su porođene na carski rez i mnoge druge stvari. Pored svega toga, pomoći će vam da izgubite kilograme i da zategnete kožu koja je ostala kao višak.

Dajte sebi malo oduška nakon mukotrpnih 9 mjeseci

Poručite vaš steznik poslije poroda

Šta kažu stručnjaci za ovaj proizvod?

Stručnjaci pored mnogih pogodnosti, navode i to da nošenje steznika tokom trudnoće pomaže, jer vam tada olakšavaju – onda kada se vaši stomačni mišići istežu.

Naravno, prije same upotrebe steznika, najbolje je konsultovati se sa svojim doktorom oko ovih stvari. Stručna i osposobljena osoba će vam najbolje pojasniti kada i kako ga trebate nositi, i da li postoji ikakva prepreka zbog koje ne smijete, ili ne biste trebali, nositi.

Najučinkovitije je nositi ga tokom prve sedmice nakon poroda, tada ga je preporučeno nositi 24/7 – odnosno uvečer i ujutro, bez skidanja.

Koji steznik poslije poroda odabrati?

Odabir pravog steznika zavisi isključivo od vas. Šta želite, i koliko ste spremni platiti za to što želite? Jedno od pitanja koje se najčešće postavlja jeste: Na koje karakteristike obratiti pažnju pri kupovini? Mi ćemo samo navesti neke od njih, a savjetujemo da u samom vrhu bude komforan, efektivan i kvalitetan. To su stavke koje su najbitnije pri samom odabiru. Ostale stvari na koje bi trebali obratiti pažnju: materijal i praktičnost.

Bez mnogo truda i muke oblikujte svoje tijelo i sakrijte nedostatke, poručite vaš primjerak već danas.

Odaberite odgovarajući steznik i poručite već danas!

Šta sve dobijate korištenjem ovog steznika?

Steznik poslije poroda ilustracija
  • Ukoliko počnete koristiti odmah nakon poroda efikasno vraća stomak u ”normalu”
  • Spriječite dalje razvlačenje kože i reagujte na vrijeme
  • Ne smeta pri nošenju i može se koristiti stalno

Imate pitanje? Kontaktirajte nas!

Savjeti i korisne informacije