Steznik za stomak

Želite obući komad odjeće koji ste oduvijek željeli?
Zaboravili ste kako je to biti ”fit” i prešli ste na veću veličinu?
Stid vas je vašeg stomaka i struka dok hodate ulicom?
Riješite se kompleksa uz steznik za stomak pomoću kojeg ćete oblikovati ono što je ”ispalo iz vinkla”!

KLIKOM NA DUGME ispod poručite vaš steznik.

Šta je to steznik za stomak i koja mu je namjena?

Steznik za stomak mnogi nazivaju vrstom donjeg veša a on se koristi, kao što sam naziv kaže – za stezanje mišića na stomaku. Pomoći će vam da obučete komade odjeće koji vam možda naizgled ne mogu ili ružno izgledaju na vama. Rezultat je vidljiv odmah, vaše tijelo će dobiti na vitkosti i osjećaćete se superiornije. Zaboravite na sakrivanje mana i nedostataka oblačenjem slojevite odjeće, u ovome pravo je rješenje!

Nemate kada vježbati niti ići u teretanu? Nije problem

Nema svako mogućnost niti volju da svakodnevno odlazi u teretanu i radi vježbe, te da tako na prirodan način oblikuje svoje tijelo. Steznik za stomak pravi je izbor kada je u pitanju “prikrivanje” sala na vašem stomaku. On i funkcioniše na tom principu, kako smo ranije naveli – pomoći će vam kada obučete neki uži komad odjeće time što će sakriti salo i učiniti da ono bude neprimjetno, a time ćete svakako izbjeći mnoge neugodnosti.

Prvobitno je namijenjen za pripadnice ljepšeg spola, te se korištenje ovog pomagala rijetko dovodi u bilo kakvu vezu sa muškarcima. Nismo naišli na stručnjake koji su zabranili nošenje steznika muškarcima, te je stoga na svakom muškarcu pojedinačno da odluči da li će reći DA ili NE steznicima za stomak.

Pitate se da li su udobni za nositi?

Što prije poručite prije ćete se naviknuti!

Jako su udobni i lagani za korištenje

Steznici za stomak su jako udobni, lako ih je skinuti i navući, ne spada, čvrst je, ne pričinjava nelagode i jako je pouzdan.

S obzirom da topli dani već uveliko traju, ako niste doveli svoju formu i liniju do savršenstva ranije, teško je to učiniti sada. Svjesnost o višku kilograma vam je kasno došla? Ne brinite. Ovi steznici pored svih svojih prednosti koje smo ranije naveli su i jako diskretni. Diskretni? Da! U potpunosti! To znači da ćete ih moći svakodnevno nositi bez da iko primijeti da su oni ispod.

Većina prigovora steznicima za stomak je sada već prošlost. Sa napretkom tehnologije, ono što se steznicima prigovaralo u prošlosti, u novom dobu je, sada već odavno riješeno i ne vidimo razlog zašto sebe ne biste počastili jednim ovakvim primjerkom.

Em' povoljno em' efikasno

Mi vam našim steznicima nudimo kvalitet i ekonomičnost. Pored niske cijene, kvalitet je zasigurno ono što krasi svaki proizvod i na šta treba obratiti posebnu pažnju prilikom kupovine. Kada biramo za sebe – uvijek trebamo birati ono najbolje sa tržišta, a naši steznici su u samom vrhu “kvalitetne ljestvice”.
Birajte najbolje za sebe, birajte najbolje za svoj izgled!

Odaberite odgovarajući steznik i poručite već danas!

Koristi steznika za stomak

Steznik za stomak pomaže pri mršanju i smanjenju obima struka.
  • Lagan i udoban za nositi
  • Efektivno potpomaže oblikovanju stomaka i struka
  • Neprimijetan prilikom nošenja ispod odjeće
  • Odličan za treninge i vježbe
  • Preporučuje se svim osobama
  • Daje trenutno utegnut i lijep izgled

Imate pitanje? Kontaktirajte nas!

Savjeti i korisne informacije