Akcija!

Collapsible Filter Baskets cjedilnici za kuhinju

Original price was: 22,00 KM.Current price is: 18,00 KM.

-18%
  • Mnogo puta se desilo da odustanete od pranja jagoda ili trešanja u trenutku kada Vam se jedu jer Vam se nije dalo da se posvetite detaljnom čišćenju sitnog voća?
  • Desilo se i da se opržite dok cijedite tek skuhano povrće?
  • Sve te i mnoge druge nevolje u kuhinji možete zaboraviti, jer postoji mnogo praktičniji način za pranje i cijeđenje povrća i voća.

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

Udobno i sigurno – sklopivo cjedilo izrađeno je od ekološki prihvatljivog silikona i plastičnih materijala, neotrovnih, može se prati u perilici posuđa i izdržljivo za dugotrajnu upotrebu, sigurno za vašu hranu i obitelj.

Štedi prostor – dizajn koji štedi prostor, cjedila su sklopiva, što ih čini jednostavnim za pohranu u ormariće ili duboke ladice. tako da ne zauzimaju toliko potreban prostor u vašim kuhinjskim ormarićima.

Praktično – ovo silikonsko cjedilo se koristi za cijeđenje većine namirnica poput špageta, tjestenine, krumpira, brokule, zelenih mahuna i drugog povrća, za ispiranje listova salate, voća i svježeg povrća.

Ergonomska ručka s kukama za vješanje – Sklopiva košara s filtrom ima neklizajuću podlogu i ručku za jednostavno držanje s kukama za vješanje.

Ne samo da štedi prostor, već i čini vašu kuhinju urednijom.