Akcija!

P47 Bežične Bluetooth Slušalice

Original price was: 28,00 KM.Current price is: 23,00 KM.

-18%

 

Specifikacije:

Bluetooth verzija: 5.0+EDR
Radijus djelovanja: Do 10 metara
Trajanje baterije: Do 6 sati
Vrijeme čekanja: Do 15 sati
Način punjenja: Putem USB kabela s AC ulazom 110-240V i izlazom 5V

 

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

Bežične slušalice  pružaju vrhunsko iskustvo slušanja bez ograničenja kablova. Sa modernim dizajnom i dostupne u crnoj i bijeloj boji, ove slušalice su elegantan izbor za svakodnevnu upotrebu.

Karakteristike uključuju visokokvalitetni zvučnički drajver promjera 40mm koji osigurava čist i snažan zvuk. Podržavajući Bluetooth 5.0, osiguravaju stabilnu konekciju i kompatibilnost s raznim uređajima. S rasponom rada do 10 metara, nude slobodu kretanja dok slušate svoju omiljenu muziku ili obavljate telefonske pozive.

Sa ugrađenom baterijom koja omogućava do 6 sati razgovora i do 15 sati u stand-by režimu, ove slušalice su napravljene za dugotrajno korištenje. Uz to, imaju i USB ulaz za punjenje, što omogućava lako i praktično punjenje.

Namjena im je pružiti korisnicima visokokvalitetan zvuk za muziku i pozive bez upotrebe ruku, dok su dodatne funkcije kao što su FM radio i podrška za TF kartice čine multifunkcionalnim uređajem.

Benefiti korištenja ovih slušalica uključuju naprednu DPS digitalnu tehnologiju smanjenja buke za kristalno čiste pozive, A2DP funkciju za visokokvalitetan audio streaming, kao i AVRCP za daljinsko upravljanje multimedijom. Bežične slušalice P47 predstavljaju idealna spoj stila, funkcionalnosti i udobnosti za sve ljubitelje muzike i tehnologije.